AtlantikWall.dk

Genveje
Kort med forsvarsenheder
Alle bunkermodeller
 Hjem    Nyheder    2. verdenskrig    AtlantikWall    Regelbau    Galleri    Video    Links    Ordliste    Om    S�g    Facebook

Atlantvolden i Danmark

Hjem
L409a - Pointe Du Hoc
Dette er én af i alt 2 stk. L409A ved Pointe Du Hoc batteriet i Normandiet. Området blev bombet i April 1944, så der er store huller i landskabet omkring bunkerne. Se positionen på Google maps her.

Sidste nyt!

24-12-2022 10:35:44 - God jul og godt nytår!

2022 er ved at rinde ud.
Selvom vi er ved at være på den anden siden af COVID-19, så er der andre ting som presser sig på - vi har krig i Europa. Det er sørgeligt at nogle aldrig bliver klogere... der findes desværre mange primitive mennesker på denne jord.

Jeg vil inderligt håbe at Ukrainerne kan få smidt Putin hjem i 2023, både for Ukrainerne, men så sandelig også for den jævne Russer. Det her fører intet godt med sig.

Til slut vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Update 26/12: Jeg måtte selv lige om på skjoldet med en gang COVID, ganske passende juleaften efter alle gæster var sendt hjem...så endnu en jul med sygdom.... det er ved at være godt træls, men trods alt bedre end at være dum - det går nemlig ikke væk igen :-)

Se tidligere nyheder.


AtlantikWall.dk og Regelbau.dk

Jeg har samlet lidt informationer om det tyske Regelbauten program, som blev brugt i og omkring 2. verdenskrig. Samtidig har jeg kigget lidt på hvad Atlantikwall var for en størrelse.
Dette er de to hovedemner jeg beskæftiger mig med på disse sites. Jeg skal dog ikke udelukke at der vil komme andre emner op på et tidspunkt i fremtiden.

Jeg håber du må finde hvad du søger.

God fornøjelse.
© AtlantikWall.dk
11/01-2021