AtlantikWall.dk

Genveje
Kort med forsvarsenheder
Alle bunkermodeller
 Hjem    Nyheder    2. verdenskrig    AtlantikWall    Regelbau    Galleri    Video    Links    Ordliste    Om    S�g    Facebook

Atlantvolden i Danmark

Hjem
Krylens købmandsbutik
Bunkeren her har efter sigende været brugt som købmandsforretning, hvor de tyske soldater kunne købe de mest fornødne ting til at forsøde hverdagen. Bunkeren er uden for både Regelbauten og Bauformen standarderne.

Sidste nyt!

24-12-2023 11:06:35 - Glædelig jul og et godt nytår...

Med kun 1 uge tilbage af 2023 er det tid til at gøre lidt status over 2023.
Der er ikke sket så meget her på sitet, men det betyder blot at tiden har været brugt til en masse andre spændende ting.

Fx. fik jeg arrangeret en tur til REGAN Vest, hvor "kolleger" med påhæng fra foreningen BSTH var med. Det var en spændende dag.

Jeg har i 2023 også fået en del flere henvendelser end jeg plejer, hvilket jeg ser som et udtryk for at interessen for emnet er stigende. :-) Så vidt det er muligt forsøger jeg at svare retur i løbet af få dage, men det er til tider lidt svært at nå inden for den tidsramme jeg gerne ville.

Desværre har vi stadig krig i Europa og det ser desværre ikke ud til at det stopper sådan lige - det er trist, og for de direkte involverede - forfærdeligt.

Med håbet om at 2024 bliver bedre end 2023, ikke mindst i de besatte områder ønsker jeg alle en god jul og et godt nytår.

Se tidligere nyheder.


AtlantikWall.dk og Regelbau.dk

Jeg har samlet lidt informationer om det tyske Regelbauten program, som blev brugt i og omkring 2. verdenskrig. Samtidig har jeg kigget lidt på hvad Atlantikwall var for en størrelse.
Dette er de to hovedemner jeg beskæftiger mig med på disse sites. Jeg skal dog ikke udelukke at der vil komme andre emner op på et tidspunkt i fremtiden.

Jeg håber du må finde hvad du søger.

God fornøjelse.
© AtlantikWall.dk
11/01-2021